Hopp til innhold

Lastebildekor som gjør deg synlig

Med store overflater, er lastebiler en ypperlig mulighet å bli synlig på: din egen markedsføring på hjul. Vi ser på hvorfor investeringen er verdt det, ulike typer dekor, og ofte stilte spørsmål rundt lastebildekor.

Lastebildekor for Lonmo Transport hos GV Reklame.

Hvorfor investere i lastebildekor

For sjåfører som tilbringer mye tid på veien, vil lastebildekor i lengden kunne bli en god investering da du gjør markedsføring under andre oppdrag, og generelt døgnet rundt. Siden du allerede eier selve formatet slipper du derfor videre kostnader med reklamen etter at den først er montert, og det kan derfor bli billig reklame over tid.

Dekoren kan også hjelpe deg skape en helhet mellom ulike kjøretøy, i tråd med din visuelle profil, og kan derfor gjøre det enkelt for deg å ha en hel flåte med biler i akkurat samme farge.

Beskyttelse mot steinsprut og værforhold er også en fordel, og når folien monteres profesjonelt vil du se at den kan holde i mange år.

Lastebildekor for ulike behov

Enten du velger dekor for eget firma eller for eksterne partnere, har du mange alternativ til rådighet. Uansett hva du velger å foliere, kan du naturligvis variere mengden folie fra kun en logo til helfoliering.

Dekor på lastebilhytte

Lastebilhytter dekoreres gjerne med:

  • Firmalogo
  • Dekorstriper
  • Kontaktinformasjon
  • Bilmerkets egne symboler, som f.eks. Scania-griffen

Denne folien kan dekke så mye eller lite av hytta som du ønsker, og det er her mest normalt at man har reklame for eget firma. I tillegg til folie velger mange også å montere lysskilt i fronten av bilen, samt å ha navneskilt for sjåfør i framruta.

Svart Scania med dekor for Klungervik Transport.

Dekor på skap og vogntog

Om du markedsfører for eksterne aktører og oppdragsgivere, plasseres dette ofte på skap og på vogntog. Som for lastebilhytter er det vanlig å bruke firmalogo og kontaktinformasjon, samt visuelle elementer som tiltrekker mer oppmerksomhet.

Siden skap og vogntog har store flater til rådighet, er dette en gylden mulighet for å gjøre mer ut av det visuelle, og løsninger som heldekkende foto eller illustrasjoner er ofte attraktivt. For en noe billigere løsning velger mange også dekorstriper.

Lastebildekor for Rasmussen og Polar Quality.

Dekor på bergingsbiler og utrykningskjøretøy

For bergingsbiler og utrykningskjøretøy er det viktig å være synlig, og å gjøre det tydelig hva slags kjøretøy du kjører. Her har vi standarddesign for ulike typer kjøretøy, og bruker gjerne refleksfolie der nødvendig så du vet dekoren blir synlig også i mørket.

Brannbil dekorert med gule refleksstriper hos GV Reklame.

Hvordan få lastebildekor

Hos GV Reklame, starter lastebildekor gjerne med en mail eller telefonsamtale. Fortell oss hvilken lastebil du har, gi oss størrelse på eventuelle skap og vogntog, og del hvilket budskap du vil formidle. Våre designere kan så sette opp et godt og profesjonelt design for deg, og etter det kan vi gi et klarere pristilbud.

Med design godkjent, produserer vi dette i høy kvalitets folie, før våre montører setter på folien med høy presisjon. Du ruller ut av hallen, og kjører så langs veiene med din nye markedsføring på hjul.

Kom i gang nå

Ofte stilte spørsmål

Med så mange løsninger å velge mellom, priser vi hvert prosjekt når vi vet mer om det. Vil du ha noe så enkelt som en logo og telefonnummer på lastebilhytta, kan bildekor starte fra 1,000 kroner, mens heldekor kan komme opp på opp til 70,000+, avhengig av hvor mye av lastebil og vogntog som skal dekoreres.

Vi anbefaler at du tar kontakt med oss, så vi kan gi en klarere prisantydning når vi vet mer om hva du er ute etter.